Om Hymer klub dk.

Klubbens hovedformål er hyggeligt samvær ved de arrangerede klubtræfs og klubmøder, samt kontakt og information via vores Internet hjemmeside.

I klubben har man også mulighed for, at trække på de andre medlemmers erfaringer. – Er man i tvivl om noget, så kan man altid regne med gode råd og idéer fra andre medlemmer.

Klubben startede 30. april 2003 med 7 enheder og p.t. er vi 125 enheder. (April 2020)

Der arrangeres årligt et forårstræf og et efterårstræf – på skift i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. Træffene afholdes gerne i maj og september måned. Derudover vil der fra tid til anden, blive arrangeret andre træfs. 

Ved klubtræfs lægges hovedvægten på hyggeligt samvær og erfaringsudveksling. Der tales rejseerindringer og udveksles gode tips og idéer i en meget venskabelig atmosfære.

Klubkontingentet er p.t. fastsat til 250,- kr. årligt for par og 125,00 kr. for enlige og gælder for indeværende kalenderår. Ved indmeldelse efter 30. september gælder betalingen også for det kommende år.

Vi har medlemmer, som er særlig teknisk dygtige og fulde af gode ideer til ændringer og forbedringer til de forskellige campingvogne. De deler meget gerne ud af deres erfaringer.

Vi har med jævne mellemrum ture til Hymer fabrikken i Tyskland.

Det er nemt, at blive medlem af Hymer Klubben. Man skal blot være ejer af en Hymer campingvogn eller autocamper, så kan man tilmelde sig Hymer Klubben via denne hjemmeside (se boks i højre side – klik på ”Bliv medlem” )

Det er muligt, at kontakte os for yderligere information eller indmeldelse i klubben, pr. mail, via ”postmaster” på hjemmesiden eller ved at ringe til os -se Bestyrelsen